Снимка: Отровното трио, фейсбукПротест под мотото Домати по депутати от

...
Снимка: Отровното трио, фейсбукПротест под мотото Домати по депутати от
Коментари Харесай

Отровното трио: На път за работа през Народно събрание минете, хвърлете домати и отминете

Снимка: " Отровното трио ", фейсбук

Протест под мотото " Домати по депутати " от 6,30 до 12 часа провежда през днешния ден Отровното трио. Домакини на недоволството са Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, написа offnews.bg. 

На път за работа през Народно заседание минете, хвърлете домати и отминете. P.S. Не по служителите на реда, приканват уредниците и напомнят, че вечерта от 19 часа " още веднъж се събираме пред Министерски съвет ". 

От 8 часа пък апел за " Блокада на Борисов, Парламента и Мафията " насочва БОЕЦ на Георги Георгиев.  В четвъртък Парламента се привиква изключително за чуването на Бойко Борисов, което ще стартира в 09.00ч. След повече от месец блокади и митинги против ръководещата ни мафия, това е момента да покажем своята неотстъпчивост и увереност за постигането на нашата първа обща цел – ОСТАВКА на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров!, пишат уредниците и приканват " всички жители и организации, които са солидарни с поставената цел ", да блокираме дружно постройката на Народното събрание. 

В апела им се споделя още: Елате от цялата страна, от всички градове и общини, от всички квартали на Столицата, елате да блокираме Борисов и мафията! Гражданите се борим за независимост и правдивост и нашата идея е чиста. Исканите от нас оставки са единствено началото, само че са наложителна първа стъпка за отстраняването на мафията от властта. Нека да се надигнем с лицата си против наглите и дружно да спечелим тази борба!  Този миг ще бъде и лакмус за това кой защо се бори и до къде е подготвен да стигне.  Имаме своето конституционно право да протестираме против една прогнила и корумпирана власт изгубила своята легитимност, която няма нито законното, нито моралното право да ръководи. Правителството на Пеевски и Доган с министър председател Бойко Борисов е въплъщение на задкулисието и ние, жителите не одобряваме и отхвърляме налаганата благодарение на основният прокурор на мафията, Иван Гешев мафиотска тирания! 

Четвъртък – 08.00ч. – всички непримирими пред Парламента! 

В дневния ред на изключителното съвещание на Народното събрание, свикано по искане на Българска социалистическа партия, чуването на Борисов е втора точка в дневния ред. Първата е " Решение на Народното събрание, с което се задължава държавното управление в 7-дневен период да внесе актуализация на бюджета във връзка със социално-икономическите ограничения за рецесията с ковид ". Според вътрешната съпротива на водача Корнелия Нинова обаче по този начин партията отсрочва желаната от протестиращите оставка на премиера и държавното управление с няколко седмици, колкото лишава внасянето, разискването по комисии и в пленарна зала и гласоподаване на актуализацията на първо и второ четене. 

 

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР