Снимка от катастрофа, претърпяна зад граница и едно телефонно обаждане,

...
Снимка от катастрофа, претърпяна зад граница и едно телефонно обаждане,
Коментари Харесай

Невероятна услуга от Лев Инс: Спешен телефон и хеликоптер помагат при пътни инциденти

Снимка от злополука, претърпяна зад граница и едно телефонно позвъняване, могат да спасят доста водачи от лъжлива скица от вида „ без виновност отговорен “. Иновативната акция за понижаване на отрицателните последици от пътни катастрофи, е част от надеждната грижа, която застрахователна компания „ Лев Инс “ обезпечава на своите клиенти.

За задачата сдружението вкара услугата денонощен незабавен телефон 0 800 10 200, на който водачите се обаждат при положение на претърпян пътен случай в
България или чужбина.



При тежки катастрофи у нас, „ Лев Инс “ е единствената компания, която след сигнал на незабавния телефон, изпраща медицински хеликоптер, с цел да избави човешки живот.
Чрез асистанс групи се реализира логистична помощ, а специалисти спомагат за правна помощ и адвокатска отбрана.

При сигнал за ПТП в чужбина, специалистите от Кол центъра спомагат и дават нужните инструкции, които са доста значими в случаите, когато човек е изпаднал в неволя, надалеч от вкъщи. Предоставя се още езикова помощ и правни съвещания.



Тъй като практиката демонстрира, че огромна част от пътуващите в чужбина не са осведомени с правата и отговорностите си при попълването на двустранен констативен протокол, на тел. 0800 10 200 експертите дават инструкции и за вписването на събитията в този значим документ.

„ За да можем да защитим нашите клиенти и да им помогнем, е значимо те да подхващат две значими стъпки при ПТП. Първо, да се обадят неотложно на безплатните ни незабавни телефони – за чужбина + 359 800 10 200, а в случай че случаят е с потърпевши лица и се е случил в България, на телефон 0800 10 200. И второ - извънредно значимо - да създадат най-малко две панорамни фотоси на произшествието. По-късно тези фотоси може да се окажат единственото доказателство за тяхната невиновност, изключително в чужбина, където другият участник е на своя територия, приказва езика и може елементарно да манипулира обстановката “, разясниха дългогодишни специалисти по корпоративна сигурност и ръководство на риска в ЗК „ Лев Инс “. Тe допълниха, че има случаи, при които задграничните водачи се пробват да трансферират виновността си на различен поради от дълго време въведената зад граница система „ Бонус-малус “, от която зависи цената на застраховката им за идната година. Така, в случай че непознатият лидер е отговорен за причиняването на ПТП, когато възобновява гражданската си отговорност, ще се наложи да заплати по-висока сума за нея.

През 2018 година се чака системата „ бонус – малус “ да бъде въведена и у нас. За да не получава фрапантно завишаване на наградите по схемата „ без виновност - отговорен “, клиентите на „ Лев Инс “ могат да разчитат на цялостно подпомагане от страна на компанията и нейните специалисти, които се образоват от световноизвестни експерти в Израел по най-модерните методологии за ръководство на риска, след което ползват тези познания при ежедневните си съвещания с клиентите на сдружението.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР