снимка: Официална Фейсбук страница За мен беше чест и огромна

...
снимка: Официална Фейсбук страница За мен беше чест и огромна
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев създава инициатива за развитие на обществото в сътрудничество с фондацията на Бил Клинтън

снимка: Официална Facebook страница

" За мен беше чест и голяма привилегия да посрещна Бил Клинтън в България. С огромна наслада слушах положителните думи, които той сподели за развиването на страната ни през последните две десетилетия, за младежите и за опциите напред. Радвам се, тъй като всичко това е реализирано с общите ни старания - на гражданското общество, на бизнеса и на политическата класа ", написа Домусчиев в обществената мрежа.

По думите му 2 десетилетия фондацията на 42-рия американски президент Clinton Global Initiative сплотява хора по целия свят и основава стопански благоприятни условия, влага в възстановяване на публичното здраве и въодушевява.

" Фондацията оказва помощ на милиони хора да изградят по-добро бъдеще за себе си и фамилиите си. Мисля, че всички можем да се съгласим, че светът не би бил същият без водачеството на президента Клинтън ", декларира българският предприемач и продължава:

" Няма по какъв начин да пропусна да загатна и големия ангажимент на Клинтън към оправянето с провокациите пред продоволствената сигурност и климата, защото Балканският полуостров е сериозен район. Приветствам и фокуса му върху селското стопанство като катализатор за обществена и икономическа смяна ".

фотография: Официална Facebook страница

Кирил Домусчиев споделя, че тези дейности на американския президент са го въодушевили да се ангажира още повече с позитивното развиване на обществото и младежите.

" Новосъздадената самодейност Domuschiev Impact, в съдействие с Глобалната самодейност на Клинтън, има за цел да повлияе позитивно върху преодоляването на възходящите провокации в България и по света ", отбелязва предприемачът.

фотография: Официална Facebook страница

" България, а нескромно бих споделил и самият аз, имаме огромен другар в лицето на президента Бил Клинтън. С неспокойствие чакам срещата ни през септември в Ню Йорк, където ще показва цялостната визия на самодейността Domuschiev Impact ", прибавя Кирил Домусчиев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР