Снимка: ОДМВР - БургасТежък пътен инцидент със загинал е станал

...
Снимка: ОДМВР - БургасТежък пътен инцидент със загинал е станал
Коментари Харесай

В 15,30 часа край Приморско е станала тежка катастрофа

Снимка: ОДМВР - Бургас

Тежък пътен случай със умрял е станал край приморско. Мъж е умрял след челна злополука, а пътят е затворен, заяви ОДМВР - Бургас.

ПТП-то е възникнало около 15:30 часа през днешния ден край Приморско, в региона на моста при река Ропотамо. Челно са се сблъскали лек автомобил и бус, като случаят е провокиран от лидера на лекия автомобил, евентуално заради ненадейно утежняване на здравословното му положение, съобщи радио " Фокус ".

Своевременно на място е пристигнал екип на Спешна помощ, наложило се е обдишване, така мъжът е имал астма, а в резултат на случая е получил фрактура на крайници. Бил е откаран с кола за спешна помощ към УМБАЛ - Бургас, само че е умрял на път за болничното заведение. Водачът на товарния автомобил не е потърпевш.

До транспортиране на двата автомобила от мястото на случая пътната права остава затворена. Обходните направления са: за колите, пътуващи по направлението Приморско - Бургас - през село Ясна поляна, а за колите, пътуващи по направлението Бургас - Приморско - през село Равадиново.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР