снимка: Община РусеОбластният управител Галин Григоров, народният представител Искрен Веселинов,

...
снимка: Община РусеОбластният управител Галин Григоров, народният представител Искрен Веселинов,
Коментари Харесай

На 11 септември ще бъде открит паметникът на Васил Левски в Русе

снимка: Община Русе

Областният шеф Галин Григоров, националният представител Искрен Веселинов, както и регионалният координатор на Вътрешна македонска революционна организация Траян Тотев се срещнаха на място с дейностите по построяването на паметника на Васил Левски в Русе.

След диалог с представители на строителната компания стана ясно, че всички действия се извършват в периоди и датата на формалната гала по разкриване на паметника на Апостола на свободата в крайдунавския град няма да се постанова да бъде изменена още веднъж. Събитието ще се организира на 11-и септември от 17.00 ч., като в програмата е очакван и родолюбив рецитал на децата от театър-школа „ Артистисимо “.

Повече от двайсет години русенци чакат опцията да сведат глава пред делото и героизма на Васил Иванов Кунчев, прочут на всички нас като Васил Левски.

Изграждането на паметника на Апостола на свободата в Русе стана допустимо с помощта на предприемчив комитет, в който вземат участие редица родолюбиви русенци и дейни общественици, а негов ръководител е Искрен Веселинов./ 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР