Снимка новини.бгВ квартал Орландовци е задържана група, занимаваща се с

...
Снимка новини.бгВ квартал Орландовци е задържана група, занимаваща се с
Коментари Харесай

Гешев: Разбитата група в Орландовци е от клана Гольовците

Снимка вести.бг

В квартал Орландовци е арестувана група, занимаваща се с необятно спектърна незаконна активност - от дребни битови обири, разпространяване на опиати и проиводство на артикули без бандерол.
Това стана ясно на брифинг на прокуратурата във връзка със спецакцията в Орландовци.
Те са работили единствено в София, заяви вести.бг.

Сред арестуваните са двама чиновници на министерство на вътрешните рабори. Те са част от тази незаконна група, тяхната активност се показва в обезпечаване на чадър при осъществяването на съответни закононарушения, съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев.
Двамата служители на реда са правили действителната физическа защита при осъществяване на правонарушенията.

Към момента са арестувани над 15 индивида. Част от тях са лица, принадлежащи към клана на Гольовците. 90 % от лицата - посочи Иван Гешев.

По думите му действително какъв брой лица ще бъдат привлечени като обвинени ще стане ясно на следващия ден сутринта, както и какви ще им бъдат ограниченията.

Прокуратурата се надява да събере доказателства.

Групата се е занимавала с обири на релси, чупене на монументи, много съществени грабежи, разпространяване на опиати, с всичко от което могат да се изкарат пари.
Има оперативни данни кой е началник на тази група, само че това може да се каже изрично след привличането на обвинените, стана ясно от прокуратурата.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР