Снимка: Novini.bgПравихме обсъждания и предложения срещу африканската чума, но никой

...
Снимка: Novini.bgПравихме обсъждания и предложения срещу африканската чума, но никой
Коментари Харесай

БСП: Търсим политическа отговорност за навлизането на африканската чума

Снимка: Novini.bg

Правихме разисквания и оферти против африканската чума, само че никой не ни чу. За следващ път обсъждаме въпроса. Видяхме, че и на границата ни с Румъния имаше липса на надзор и върху колите, и върху вноса на свинско месо. Става дума за немърливост и непросветеност.

Това съобщи на ексклузивен брифинг депутатът от Българска социалистическа партия Пенчо Милков по повод африканската чума по свинете, която визира от ден на ден области в страната.

" Търсим политическа отговорност за навлизането на африканската чума ", сподели още той, съобщи кореспондент на Novini.bg.

" Тонове инфектирано месо ще бъде заровено, а в Добруджа водата е толкоз покрай повърхността, че може би следва екологично замърсяване. Създава се заплаха и за свинефермите, а това е един бранш ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия.

" Отговорните не изясняват ясно на хората и не започнаха ограничения още преди 2 години. Виновните са БАБХ, Министерството на земеделието и храните и районните инспекции ", приключи Милков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР