Снимка Нова твТъщата на експрезидента Росен Плевнелиев е направила доста

...
Снимка Нова твТъщата на експрезидента Росен Плевнелиев е направила доста
Коментари Харесай

Банова и Плевнелиев получиха феноменално щедър подарък за сватбата от тъщата

Снимка Нова тв

Тъщата на експрезидента Росен Плевнелиев е направила много великодушен подарък за сватбата на щерка си Десислава Банова. Лили Шопска резервирала за младоженците екзотична отмора на Малдивите, където двамата да се насладят на медения си месец, написа „ Галерия “. 

Майката на някогашната синоптичка категорично се схванала с туроператора датата да бъде определена от младоженците, които евентуално ще се възползват от подаръка след раждането на бебето.

Близо 10 000 лв. коствала екскурзията, като към нея имало и бонус – Лили поела уговорката да се грижи за щерката на Банова по време на почивката им. Малката Йоанна щяла да остане при баба си, с цел да могат влюбените да се насладят на медения си месец. А при положение, че бебето към този момент се е родило, Шопска ще се грижи и за него.

Майката на Деси Банова упорствала и тя да поеме част от масрафа за сватбата – по остаряла българска традиция. Като основен специалист в Регионална инспекция за опазване на околната среда, Шопска получавала доста положително заплащане и имала задоволително спестени пари, с цел да заплати даже цялата женитба. А тя не бил по никакъв начин евтина. Плевнелиев обаче изрично отказал.

Макар че тържеството бе в стеснен кръг, някогашният държавен глава се охарчил много, описват чиновници от столичния ресторант, където младоженците честваха. Били подбрани най-изисканите гурме блюда и галещи небцето отлежали виновност.

Дори сватбената рокля на Банова, колкото и семпла да наподобява, коствала близо 5000 лв., настояват осведомени.

Росен Плевнелиев и Деси Банова си споделиха „ Да “ на 17 юни на гала в София. Сред гостите бяха майката и дъщерята на екссиноптичката, двамата синове на Плевнелиев – Асен и Павел, и кумовете. Въпреки че това е втори брак и за Деси, тя избра белия цвят за сватбения си тоалет. Двамата се венчаха и пред Бога.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР