Снимка: Нова ТвНаим Сюлейманоглу е по-добре, вече е контактен. Турската

...
Снимка: Нова ТвНаим Сюлейманоглу е по-добре, вече е контактен. Турската
Коментари Харесай

Бивш щангист: Наим Сюлейманоглу е прекалил с нещо!

Снимка: Нова Тв

Наим Сюлейманоглу е по-добре, към този момент е контактен. Турската страна застава зад него и ще бъдат положени всички старания да му се помогне. Ще се търси донор за трансплантация на черен дроб.

Това сподели в утринния блок на Нова Тв някогашният му сътрудник от националния тим по повдигане на тежести Нено Терзийски. Не мисля, че повода е приложимост на допинг. Ако е по този начин, всички от нас би трябвало да сме с повредени черни дробове, защото треньорът Иван Абаджиев ни даваше лекарства за възобновяване. Ако има обаче нещо, с което прекалявахме, това бяха тренировките – по 10 часа дневно, само че с химия – не, акцентира Терзийски. Може би болестта му се дължи на нещо, с което е прекалил в живота. Не знам дали е прекалявал с алкохол, само че нещо е асъдействало, съобщи някогашният щангист.

Той сподели, че последно са се видели с Наим Сюлейманоглу на погребението на именития треньор по повдигане на тежести Иван Абаджиев. " Говорихме си по разнообразни тематики, той с нищо не сподели, че има здравословни проблеми, всичко беше обикновено, съобщи Нено Терзийски, написа novini.bg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР