Снимка Нова твЗа да общуваме с Русия, трябва да изхождаме

...
Снимка Нова твЗа да общуваме с Русия, трябва да изхождаме
Коментари Харесай

Соломон Паси: С Русия трябва да се говори вежливо, но въоръжен до зъби

Снимка Нова тв
„ За да поддържаме връзка с Русия, би трябвало да изхождаме от една максима: „ Да нападаш Русия е полуда, да не се защитаваш от нея е още по-голяма полуда ”, съобщи в студиото на „ Здравей, България ” на Нова тв някогашният външен министър Соломон Паси и предложи на Запада да се въоръжи.

„ Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, изключително в района на Черно море. С Русия би трябвало да се приказва извънредно вежливо, само че въоръжен до зъби ”, сподели още той и добави, че би трябвало да има база на НАТО на Черноморието.

„ Вижте какъв беше лозунгът на изборите в Русия: „ Силен президент за мощна страна! ”. Какво прави президента Владимир Путин през всички тези години, в които е на власт – той показва бойни изкуства, лов и рибовол, че е авиатор, че е подводничар, той е като един Чък Норис на политическата сцена. Той избира за изборите датата 18-и март, което е годишнината от анексирането на Крим към Руската Федерация. В Европа са мощни на думи, до момента в който в Русия са мощни на каузи ”, добави Паси.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР