Снимка Нова твСинът ми е невинен и вече е много

...
Снимка Нова твСинът ми е невинен и вече е много
Коментари Харесай

Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен!

Снимка Нова тв

„ Синът ми е почтен и към този момент е доста отчаян от правосъдната ни система ”. Това сподели в ефира на „ Здравей, България ” на Нова тв Сребрина Гаджева – майката на Йоан Матев, който е упрекнат в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина.

Адвокатът на Матев - Стоянка Маркова, пък акцентира, че няма икакви безапелационни доказателства за това, че точно клиентът й е лишил живота на 15-годишното момче.

„ По ножа, с който е осъществено закононарушението няма следи от Йоан. Телефонният номер, който е засечен от клетката на мобилен оператор в региона на закононарушението, не е на клиента ми. В оня миг той не е носел никакъв телефон ”, безапелационна е защитничката.

Дори съучениците на Йоан не казвали изрично, че точно той е индивидът от публикуваните от полицията видеозаписи от минутите след убийството.

„ На мястото на престъплението са открити следи от кръв на две дами или девойки – по салфетка и тоалетна хартия, които били хвърлени до пейката, на която издъхна Георги ”, сподели още Маркова.

Майката на Матев сподели още, че показанията на по-малкия й наследник Марсел не са взети „ напълно правилно ”.
„ След разпита Марсел беше извънредно травмиран ”, сподели Гаджева.
Тя отхвърли Йоан да е трансформирал метода си на живот и външния си тип в месеците след закононарушението, както твърди прокуратурата.
„ Той непрекъснато тренира фитнес, а не считам, че това да пораснеш в тийнейджърските си години, е закононарушение ”, безапелационна е майката.

Само преди дни прокуратурата внесе в съда обвинителния акт против Йоан Матев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР