Снимка Нова тв ФейсбукМайкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал

...
Снимка Нова тв ФейсбукМайкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал
Коментари Харесай

Ангелкова се хвали със снимки с куп звезди на парти преди „Оскари”-те

Снимка Нова тв Facebook
Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот. Това са част от звездите, с които министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали, че се е снимала на празненство преди раздаването на „ Оскар ”-ите, споделя Нова тв.

„ На паметното за Холивуд събитие „ Нощта преди Оскарите ” се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата от “Бързи и гневни ” и “ Жената знамение ”. Срещнах се и с Chadwick Boseman, който прави невероятна роля в “Черната пантера ”. Разговарях също с номинирания за “Оскар ” Samuel L. Jackson и с именития Стивън Спилбърг ”, написа Ангелкова.
„ С огромния Sylvester Stallone говорихме за хубостта на България и за гордия дух на българите ”, написа Ангелкова в различен пост, съпроводен със фотоси със Сталоун.
„ За мен е голямо наслаждение да участвам за втора поредна година в персонално качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди формалното събитие на аления килим имах опцията да беседвам с Ейдриън Броуди, Salma Hayek Pinault, Oliver Stone, Leonardo DiCaprio, Jenifer Aniston и Matthew McConaughey, хвали се министърката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР