Снимка: narodensport.euРекорд на 200 м бътерфлай постави суперталантът от ПСК

...
Снимка: narodensport.euРекорд на 200 м бътерфлай постави суперталантът от ПСК
Коментари Харесай

Рекорд на 200 м бътерфлай постави Калина Николаева

Снимка: narodensport.eu

Рекорд на 200 м бътерфлай сложи суперталантът от ПСК „ Черно море “ Калина Николаева на държавния персонален екипен шампионат за мъже и дами на столичния басейн „ Диана “, написа varnautre.bg.

Състезателката на треньора Никола Петров финишира за 2:18,64 минути, като любопитен факт е, че по този начин шампионката в действителност изравни личното си най-хубаво достижение.

При щафетите дамският квартет на ПСК „ Черно море “ в състав – Азра Янак, Калина Николаева, Росина Тодорова и Бояна Кирчева, завоюва купата на 4 х 100 м свободен жанр с време 3:59,72 мин. Мъжете в тази дисциплинираност са вицешампиони. За триумфа способстваха: Дениел Нанков, Емо Еленков, Станимир Раев и Веско Стратев. Те стопираха хронометъра на 3:28.69.

Над 300 плувци от 46 клуба плуват на ДЛОП за мъже и дами в София. Състезанието е подготовка за олимпиадата в Токио през 2021 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР