Снимка, направена от дрон, документира множеството“ симпатизанти и потенциални гласоподаватели

...
Снимка, направена от дрон, документира множеството“ симпатизанти и потенциални гласоподаватели
Коментари Харесай

Следващият флашмоб на ПП – бродиране на гоблени под наслов „Ленчето и Татко Петко кормят риба“

Снимка, направена от дрон, документира „ множеството “ симпатизанти и евентуални гласоподаватели на „ Продължаваме промяната “, участвали на откриването на предизборната им акция в Пловдив през вчерашния ден.

Само няколко шепи хора почетоха старта на акцията, предава ПИК.

Половината от тях бяха хора от локалните структури, останалите – вождовете на Политическа партия, кандидат-депутатите им, Калинка с голите баджаци, двамата Има Такъв Народ отцепника Руди Гела и Киро Симеонов, естествено Бойко Рашков…

Да не пропуснем и баджанака на Просто Киро – Мирослав Иванов. Общата им Лена обаче отсъстваше от мероприятието под тепетата.

Специално наетия за предизборната Политическа партия акция Найо Тицин като член на екип „ Бързо ТВ реагиране “ в обществената мрежа се постара да престави нещата по този начин, сягаш всенародната обич се изсипва като проливен дъжд връз Киро, Кокорчо и компания.

Кадърът с дрон, сниман сега, в който променканджиите са се построили за флашмоба им, ясно сподели, че на фона на близо 368-те хиляди поданици на града под тепетата, събитието на „ Продължаваме промяната “ може да бъде окачествено единствено с една-единствена дума.

И тя е: неуспех!

„ Епохалното събитие по разкриване на акцията на Киро и ПъПъ. Хиляди, маса, народ! “, присмя се конституционалистът Борислав Цеков.

Той предложи също по този начин: „ Ето още една кампанийна концепция за Киро и Пъпъ. Колективно бродиране на гоблени. Застават с игли в ръка Киро, Асен, Мирилайлай и Рашков дружно с листата за съответния район и шият гоблен. Размер 10 на 15 метра, та като го избродират, да могат да го разпънат над главите си за фотография, с цел да не си проличава, че няма хора.

Де да знае читателят или телевизонният фен какъв брой души са се скрили под гоблена. Така ще спестят пари от статисти и старания на приятелите им кореспонденти да търсят подобаващи ъгли за снимане да не проличава мижавия интерес.

А какво да бродират на гоблена ли? И там би трябвало да има обръщение, не е елементарна работа това. Затова изображението ще е: Ленчето и Татко Петко кормят риба. Казва всичко, нали? Има мъжката мощ, има женското начало. Има еко-био, има намек за „ Корал “, и изобщо – за имане, има “.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР