Снимка на водещата от Господари на ефира Мария Игнатова и

...
Снимка на водещата от Господари на ефира Мария Игнатова и
Коментари Харесай

Вижте новия мъж в живота на Мария Игнатова СНИМКА

Снимка на водещата от " Господари на ефира " Мария Игнатова и новия й другар взриви интернет.

На фотото ясно се вижда, че цирковият акробат Енчо Керязов и русокоската са двойка. Те излизат от 10 месеца, написа " Уикенд ".

Мария и Енчо се познават от близо 2 години около близостта на акробата с продуцента на „ Господари на ефира “ Магърдич Халваджиян. Свалките сред двамата обаче почнали в края на предходната година, когато Мария към този момент имала проблеми с тогавашния си сътрудник Димитър Рачков. Водещият от „ Господари на ефира “ неоснователно ревнувал обичаната си, устройвал й чести кавги за незначителни мотиви и се държал прекомерно пренебрежително с нея, пускайки иронични бележки във връзка актьорските й умения.

„ Мария беше взела решение да се раздели с Рачков, връзката с него просто я задушаваше. Последните 2 години бяха мъчителни за тях – караха се и се събираха най-малко 5 пъти. И тъкмо тогава се влюби. Енчо се появи в живота й в най-подходящия миг “, категоричи са приятелки на красивата телевизионна водеща. Според разказите им, Енчо и Мария в началото поддържали другарска SMS-комуникация, която след това минала в срещи за по кафе, а когато акробатът се прибрал в България при започване на годината, двамата към този момент мъчно прикривали възприятията си и се отдали на пристрастеността.
тагове мария игнатова гадже енчо керязов  Вижте новия мъж в живота на Мария Игнатова СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР