Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в

Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в ...

Не е за вярване какво направи този рокер на столично кръстовище СНИМКА.

Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в мрежата. На кадъра, който се появи във Фейсбук групата „Видяно в София”, се вижда рокерът, който се е поизглегнал върху возилото си.

„За първи път виждам толкова спокоен човек докато кара”, пише авторът на снимката, която буквално взриви мрежата.Под кадъра веднага заваляха куп осъдителни коментари по адрес на моторджията. Мнозина бързат да го осъдят за безумното му държание. „Поредния , който се мисли за забавен . ..”.

„ Иначе реват "Пази моториста".  Дай да си опъна и аз хавлия на капака на S-класата и да се излегна, или да изпъна крак през прозореца... Куул, ще да е, явно по Вашите стандарти”, са само част от гневните коментари, които се появиха под поста.

Други фейсбук потребители пък обръщат внимание, че човекът дори не кара в момента, степенката на мотора му е спусната и няма нужда да бъде хулен.

„Да обясним за бързо загряващите.
1-Моториста е спрял на светофар,нито кара, нито прави изпълнения, нито застрашава някой
2-Човека е решил да си полегне на мотора, супер удобно е особено ако си карал дълго време и светофара е 4 часа
3-Сериозно ли мислите че е в движение със спусната стипенка и легнал?, пише възмутен столичанин.

„Ей тия мотористи! Не се научиха значи! Колегата явно е майстор щом “кара” с пусната степенка”, шегува се друг потребител.
 

Източник: blitz.bg