Снимка на куче с махмурлук беше пусната в интернет и

...
Снимка на куче с махмурлук беше пусната в интернет и
Коментари Харесай

Куче изяде бонбони с ликьор и се напи

Снимка на куче с махмурлук беше пусната в интернет и се трансформира в шлагер. Животното изяло 12 шоколадови бонбона с ликьор.

Стопанката на боксера пусна и съпътстваща табела, изброяваща белите, които е сътворила Ели Мей: "Днес изядох 12 шоколадови бонбона с ликьор, напих се по този начин, че не можех да заставам на краката си и оповръщах целия хол. А в този момент ме мъчи и махмурлук! "

Публикацията в Instagram с отговорния взор на кучето беше харесана повече от 90 000 пъти единствено за 24 часа. Защитници на животните обаче не бяха във екстаз. Те предизвестяват, че шоколадът и изделията от какао могат да бъдат съдбовни за кучетата, в случай че са употребявани в огромни количества, написа в. "Дейли мейл ".

В шоколада се съдържа съставката теобромин, сходна на кофеина, която може да се окаже съдбовна за четириногите. Алкохолът също е доста рисков за кучетата, тъй като може да ги токсини.

Други пък разясняват, че стопанката на Ели Мей първо е трябвало да я заведе на ветеринар, вместо да я снима и да й вменява виновност.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР