Снимка на една принцеса и нейният татко! Кейт Мидълтън сподели

...
Снимка на една принцеса и нейният татко! Кейт Мидълтън сподели
Коментари Харесай

Принцесата на татко: Кейт Мидълтън сподели умилителна бебешка снимка с баща си

Снимка на една принцеса и нейният баща! Кейт Мидълтън показа необичаен кадър от детството си, на който се вижда самата тя като бебе дружно с татко ѝ Майкъл Мидълтън.

" Лицата за най-хубавите играчки на бебетата ", написа принцесата под персоналния фамилен кадър.

Във вторник дадохме старт на кампанията #ShapingUs, която цели да обърне внимание на значимата роля, която играят първите години от живота ни за образуването ни като персони. Този уикенд се надяваме да прекарате повече време със фамилиите и приятелите си и да говорите за това как ранното ви детство е повлияло върху живота ви. Надявам се да се включите в моето предизвикателство и да споделите ваша детска фотография, да извикате хубави мемоари и да се усмихнете, написа още Кейт.
                             

Кейт показа, че фотографията е направена от майка ѝ.

Принцесата на Уелс, която е майка на три деца - принц Джордж на 9, принцеса Шарлот на 7 и принц Луи на 4, постоянно е работила с фокус към децата и организациите, които поддържат детското развиване.  “Shaping Us ” („ Оформяйки ни “) е   амбициозна кампания, която цели да разпространява развиването в ранна възраст, а заглавието акцентира смисъла на формиращите години от живота на детето.

Самата Кейт показа, че вижда ранните години и Центъра на Кралската фондация за ранно детство като „ делото на живота си “. В тирада, която Кейт произнесе на специфичното събитие за старта на акцията, тя показа: „ Кампанията е главно за ориентиране на вниманието върху сериозното значение на ранното детство и по какъв начин то оформя зрелите хора, в които се трансформираме. “
 Кейт Мидълтън е неотразима в алено за оповестяването на акцията си “Shaping Us ”  Кейт Мидълтън е неотразима в алено за оповестяването на акцията си “Shaping Us ”  Кейт Мидълтън е неотразима в алено за оповестяването на акцията си “Shaping Us ”  Кейт Мидълтън е неотразима в алено за оповестяването на акцията си “Shaping Us ”
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР