Снимка на документа е публикувана в социалната мрежа ВКонтактеВ град

...
Снимка на документа е публикувана в социалната мрежа ВКонтактеВ град
Коментари Харесай

12-годишно момче е получило призовка за първоначален военен отчет в Русия

Снимка на документа е оповестена в обществената мрежа " ВКонтакте "

В град Канск, в съветския сибирски Красноярски край, военна комисия изпратила повиквателна на 12-годишно момче. Снимка на документа е оповестена от уеб изданието " ЧП Канск " в най-голямата съветска обществена мрежа " ВКонтакте ", оповестява в емисията си на съветски език " Текущо време " Радио Свободна Европа/Радио Свобода в съдействие с " Гласът на Америка ".

В повиквателната написа, че детето би трябвало да се яви във военната комисия за първична военна регистрация.

„ Ситуацията е следната, за дете на 12 години пристигна повиквателна от военния комисариат в Канск, а доколкото не ме лъже паметта, на първичен доклад стартират да водят от 16-17 годишна възраст. Въпросът е за какво от детето се желае да отиде във военната комисия и да се води на боен доклад? Или нещо се е трансформирало? ", написа създателят на обявата, предава Българска телеграфна агенция.

Красноярското онлайн издание NGS24.ru обръща внимание, че повиквателната е подписана от А. Киселев, чиято фамилия и букви съответстват с тези на военния комисар в Канск Александър Киселев. Адресът на военната комисия за регистрация и регистриране на оповестената онлайн повиквателна също съответствува с същинския.

Съгласно закона " За военния дълг и военната работа " жителите на Русия от мъжки пол би трябвало да се явят на боен доклад от 1 януари до 31 март в годината, в която навършват 17 години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР