Снимка на Димитър Рачков разбуни духовете в нета, а мнозина

...
Снимка на Димитър Рачков разбуни духовете в нета, а мнозина
Коментари Харесай

Не е монтаж: Не е за вярване с кого е Димитър Рачков и какво прави!

Снимка на Димитър Рачков разбуни духовете в нета, а мнозина са уверени - не, това не може да е той. Е, той е! Не е машинация, нито монтаж, а и като се загледате добре, си проличава. Фотото е измежду най-личните му фотоси и не е ясно по какъв начин се появи на бял свят...

На нея има две неща, които сащисаха потребителите. Първото е самият комедиант, който е на още детска възраст и е в действителност необикновен сладур, съвсем като момченце от реклама. " Как се е трансформирал толкоз?! С това личице трябваше през днешния ден да е нашенският Ален Делон, но нейсе... Явно пубертетът не му се е отразил добре ", подкачат го зевзеци.



Другото, което буди интерес е, че на фрагмента Митко е с брат си Петър Рачков. Знаем, че двамата от дълго време са в смразени връзки, а някогашният на Мария Игнатова не искаше и да чуе за него. Причината - противозаконните действия на Петър, който на няколко пъти търка затворническите нарове. Наскоро последният излезе от пандиза след излежано наказване, само че да влезе още веднъж май е въпрос на време.

Като деца най-малко двамата очевидно са били близки, а кое е породило разликата им като зрели хора, никой не знае. Макар да не желае да приказва за Петър, Митко Рачков му изпращал цигари, храна, че и тв приемник зад решетките. Докато не влезе в правия път обаче, се кълне, че няма да спомене името му пред хората.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР