снимка МВРТази Коледа ще е тиха, някак различна ... без

...
снимка МВРТази Коледа ще е тиха, някак различна ... без
Коментари Харесай

Близките на изчезналия Янек: Тази Коледа е тиха, някак различна

снимка Министерство на вътрешните работи

Тази Коледа ще е тиха, някак друга... без Янек. Това пишат околните на изчезналия мъж през последните дни в обществените мрежи

Изминаха над два месеца от изгубването и най-вероятното похищение на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли, написа Блиц.

И до ден сегашен от дупничанина няма и диря. Мистериозното му изгубване към момента пали пристрастеностите в обществените мрежи.



Именно във фейсбук група, отдадена на изгубването на Янек, се появиха сърцераздирателни трудове по негов адрес. Приятели на Миланов разкриха какво е правил мъжът всяка година към Коледните празници.

„ Коледата си е Коледа, Янек е бил на всяка с мен и моето семейство. Всички питаме СЕГА къде е, въпреки че знаем. Дано всичко завърши по-скоро и отговорните да си получат търсеното! СОРИ, БРАТ ЛИПСВАШ “, написа Борислав Борисов, който е другар на Янек.



„ Честита Коледа! Бъдете живи и здрави пазете себе си и околните си... 

Защото тази Коледа, несъмнено ще е някак различна-тиха, безмълвна и изпълнена със неналичия. Бих желала да пратя доста пожелания с усмивка на разположение и благополучие, само че знам, че на доста мои близки, както и на мен сърцата са свити, очите цялостни и душите празни.



Къде е Янек? Къде си, приятелю? Къде да ти пратя мойте пожелания?..... “, написа пък Красимира Ангелова.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР