Снимка: МВРСпециалист прегледа 2-годишния Мехмед от Якоруда и изрази становище

...
Снимка: МВРСпециалист прегледа 2-годишния Мехмед от Якоруда и изрази становище
Коментари Харесай

Д-р Златев: Няма следи от насилие над 2-годишния Мехмед

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Специалист прегледа 2-годишния Мехмед от Якоруда и изрази мнение за положението, в което се намира.

Както е известно, момченцето изчезна в гората за едно денонощие, само че бе намерено от горски чиновник.

Установено е, че няма следи от принуждение над Мехмед. Следи те от пострадванията по ръцете и краката на  дете то са от трънливите шубраци в гората, до момента в който е вървяло босо до мястото, където беше открито от горски чиновник. Това демонстрира медицинският обзор, изработен от доктор Яни Златев, който изготвя експертизата.

Д-р Златев добави още, че не са установени  следи  от пръсти или удари по тялото на момчето. Медицинската експертиза се чака да бъде дефинитивно подготвена до края на месеца, написа вестник .

Мехмед  изчезна пред дома си на 24 септември. В  търсене то на момченцето се включиха десетки служители на реда, пожарникари, планински спасители, следови кучета и доброволци. След като беше открит в положително здравословно положение пренощува в болничното заведение в Разлог, където му бяха направени проучвания.

Бабата се е пробвала да приказва с  дете то за случилото се, само че то не разказало нищо.

Семейството има още три деца. Прокуратурата продължава следствието, ревизират се всички версии за изгубването на момчето. Все още не е ясно как  Мехмед  е извървял самичък близо 2 км от вкъщи си, с цел да се изгуби в гората или има друга причина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР