Снимка: МВР В рамките на действията са установени четирима участници

...
Снимка: МВР В рамките на действията са установени четирима участници
Коментари Харесай

Престъпна група, продавала оръжия и боеприпаси, бе разбита при спецакция на ГДБОП

Снимка: МВР

В рамките на дейностите са открити четирима участници в незаконната скица. Извършени са претърсвания на седем адреса и три моторни транспортни средства.

Снимка: МВР

С разпореждане на прокуратурата на двама от арестуваните е повдигнато обвиняване за това, че в изискванията на продължаващо закононарушение, на разнообразни дати, без позволение, издадено от подобаващ орган на властта, са продали на територията на София автомат " Калашников ", картечен револвер " Образец 61 " / " Скорпион " /, револвер " Макаров ", модифициран сигнално-газов револвер и патрони.

Снимка: МВР

Единият от арестуваните е притеглен и за закононарушение, обвързвано с държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции - коноп с тегло 337.14 г и кокаин - 0.07 година. Те са привлечени като обвинени и мярката им за задържане е удължена за период до 72 часа.

Снимка: МВР

Разследването по случая продължава от чиновници на ГДБОП, под управлението и надзора на СГП. Предстои внасяне на искане на прокуратурата пред Софийския градски съд за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинените.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР