Снимка: МониторУчител по физическо възпитание в Русе се изправя пред

...
Снимка: МониторУчител по физическо възпитание в Русе се изправя пред
Коментари Харесай

Съдят учител по физическо за блудство с малолетни

Снимка: Монитор

Учител по физическо образование в Русе се изправя пред съда по обвиняване за блудничество с две свои малолетни ученички, като с едната е имал и полов контакт. Днес в Окръжния съд трябваше да се организира разпоредителното съвещание, само че то бе отсрочено поради процедурен въпрос, оповестява " Монитор ".

``
реклама

Случаят станал прочут, откакто родителите на едно от децата подали сигнал. Момичетата посещавали главно учебно заведение в централната част на града, където преподавал и учителят И.И. Едната от ученичките е била обект на полово посягане още през 2013 година

43-годишният мъж бе докаран от следствения арест в правосъдната зала с белезници. Направи забележка на репортерите, че го снимат, тъй като това можело да навреди на фамилията му. Защитават го двама юристи.

Заседанието се организира при закрити врата поради възрастта на потърпевшите девойки.

„ Делото е за закононарушения, които са свързани с половата цялост, съдържат данни за персоналния и интимния живот на страните и заради тази причина не бих могъл да разясня нищо. Обвинението е за закононарушения, осъществени през 2017 година и 2013 година “, сбит бе юрист Ангел Стефанов, който е един от бранителите на подсъдимия.

Ако бъде приет за отговорен, И.И. може да получи до 15 години затвор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР