снимка: МарицаПожар е избухнал рано тази сутри в училище в

...
снимка: МарицаПожар е избухнал рано тази сутри в училище в
Коментари Харесай

Голям пожар в училище в училище Климент Охридски в Пловдив

снимка: " Марица "

Пожар е избухнал рано тази сутри в учебно заведение в Пловзив. Той е станал преди началото на образователните занятия.  Късо съединяване в климатик е най-вероятната причина за пожара, който избухна тази заран в учителската стая на начално учебно заведение " Климент Охридски " в Пловдив. Това заяви учителка от школото за " Марица ".

``
реклама

Тя посочи, че са наранени част от учебните дневници, множеството от тях обаче са обгорели единствено външно. Информацията в тях е непокътната.

Днес в ОУ " Климент Охридски " ще бъде неучебен ден до момента в който пожарникарите си свършат напълно работата и открият с решителност от къде е тръгнал пожарът. Единият от противопожарните коли одеве си потегли от мястото, а огнеборците от втория червен камион към този момент събират маркучите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР