снимка Live.Varna.bgКметът на Варна Иван Портних се срещна днес с

...
снимка Live.Varna.bgКметът на Варна Иван Портних се срещна днес с
Коментари Харесай

Посланикът на Гърция при кмета Портних: Трябва да развиваме транспортните връзки Варна- Кавала

снимка Live.Varna.bg

Кметът на Варна Иван Портних се срещна през днешния ден с посланика на Гърция у нас Н. Пр. Григориос Василоконстандакис. Дипломатът е в морския град по отношение на визитата на министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас, който взе участие в четиристранна среща в " Евксиноград " с министър председателите на България - Бойко Борисов, и на Румъния - Михай Тудосе, и с президента на Сърбия Александър Вучич.

Кметът срещна посланика с инфраструктурните планове, които се осъществят във Варна със средства от европейските фондове и благодарение на държавното управление, както и с двете стопански зони, които дават нови благоприятни условия за вложителите, с преместването на пристанището. Специално внимание бе обърнато и на обстоятелството, че Варна и Солун са носители на купата Европейска младежка столица.

„ Има огромни вероятности в развиването на града.Разбирам, че има равновесие в политиките на развиване сред Вашата администрация и държавното управление по отношение на привличането на вложители и растежа на туризма “, съобщи Н. Пр. Григориос Василоконстандакис. Той напомни за договореностите, реализирани по време на визитата на премиера Бойко Борисов в Кавала и подписването на меморандум за създаване на скоростен жп кулоар, който ще свърже Егейско и Черно Море с река Дунав.

Проектът ще подсигурява бързи транспортни връзки и интензивно развиване на пристанищата на Солун, Кавала, Александруполис, Бургас, Варна и Русе. Кметът Иван Портних и Н. Пр. Григориос Василоконстандакис се договориха Варна да семейства конгрес  с присъединяване на български и гръцки компании в региона на инфраструктурата, търговията и туризма.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР