Снимка: Лидл Наско Тaчев, Ненко Трифонов фуудс: Това, че разполагаме

...
Снимка: Лидл Наско Тaчев, Ненко Трифонов фуудс: Това, че разполагаме
Коментари Харесай

Lidl и мандра Ведраре: Традиционна рецепта за ново партньорство

Снимка: Лидл

Наско Тaчев, " Ненко Трифонов фуудс ": Това, че разполагаме със лична плантация, която обезпечава огромна част от млякото, ни оказва помощ да затворим индустриалния цикъл, което в допълнение носи гаранции за произхода на суровините и усъвършенства качеството на крайния артикул. В допълнение, високите условия за качество на Lidl ни помогнаха да подобрим процесите в нашето произвеждане и да поддържаме непрекъснато висок стандарт на индустриалните практики. Освен сертификацията по интернационалния стандарт за качество и сигурност BRC, който възобновяваме всяка година, oт декември 2017 година предприятието ни е лицензирано за произвеждане на млечни артикули и по стандарт БДС. Основната причина за това още веднъж е взаимната ни работа с Lidl, тъй като демонстрираха интерес да произвеждаме за тях артикули по БДС.

 Как оценявате взаимната работа и какъв е резултатът от това партньорство за вас?

Наско Тaчев, " Ненко Трифонов фуудс ": За нас резултатът от партньорството с Lidl е голям. Освен приносът за възстановяване на качеството, резултат от взаимната ни работа е и по-добра конкурентоспособност. Чрез по-големите размери, които преработваме, намалихме себестойността си в частта общи разноски. Същевременно подобрихме и облагата. Бизнесът с Lidl докара до забележителен растеж на оборота на нашата компания, като през първата година на взаимната ни работа той се повиши със 70%. За нас това бе огромно предизвикателство, тъй като за малко време трябваше да създадем спомагателни вложения, да наемем и обучим в допълнение личен състав и то без това да се отрази на качеството на продуктите. Следващите четири години оборотът ни се удвои и сега 45% от целия оборот на компанията е от взаимната ни работа с Lidl. Работим дружно транспарантно и почтено. Няма входни и други такси, бонуси, както чуваме да се приказва от време на време. Търговските условия са свързани с договаряне на цената на съответния продукт и заплащането на доставената стока, като би трябвало да отбележим, че откогато работим дружно, в никакъв случай не е имало закъснение на заплащането. Затова бихме предложили Lidl и на други наши сътрудници производители като правилен и предвидим сътрудник.

Тeодор Александров, Lidl: Да предлагаме качествени артикули от български производители постоянно е било наш приоритет, тъй като е значимо за нашите клиенти. Когато намериш сътрудник, с който мислим по еднакъв метод, и който подхожда професионално и с визия, тогава работата е лесна и резултатите не закъсняват. Затова високо ценим такива сътрудници като " Ненко Трифонов Фуудс ". Те са една от близо 250-те български компании, с които понастоящем работим. Подкрепата за тях е част от цялостния принос на Лидл България. Това е Ефектът Lidl - всичко това, което вършим в посока развиване, сигурност и богатство за нашите клиенти, сътрудници, чиновници и обществото като цяло. Затова ще продължим да описваме за взаимната си работа и да демонстрираме сполучливите истории на наши сътрудници - като тази на " Ненко Трифонов Фуудс ".

Материалът е възложен от Лидл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР