Снимка Личен архивСДВР се аргументира по странен начин за задържането

...
Снимка Личен архивСДВР се аргументира по странен начин за задържането
Коментари Харесай

СДВР със смайващо обяснение за ареста на журналиста, разкрил Осемте Джуджета: Отказа да подпише заповед за задържане

Снимка Личен списък

Столична дирекция на вътрешните работи се аргументира по чудноват метод за задържането на журналиста от АКФ Николай Стайков.

Обяснението е, че...отказал да подпише заповед за задържане.

Припомняме ви, че на 8-ми против 9-ти август към 3 часа покрай езерото “Ариана ” в столицата той бе задържан и отведен в районното.

Стайков отказал да подпише заповед за задържане. В нея било маркирано, че е спретнат в полицията поради чупене на пейки. След като преседява два часа полицейската конструкция, ченгетата го пуснали, написа
 
След това журналистът на собствен ред прави питане до Столична дирекция на вътрешните работи по чия заповед е бил арестуван и защо чупене на пейки става дума в зона без пейки.

След два месеца търпеливо очакване, Стайков се “похвали ” през днешния ден във Facebook, че е получил по този начин чакания отговор. От документа е видно, че той е подписан от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев. Той твърди журналиста, че по случая е осъществена “обстойна инспекция ”. И затаете мирис, тъй като следва: “в резултат на същата, не са открити данни за непозволени дейности на чиновник на Столична дирекция на вътрешните работи ”. Допълва се още, че “сигналът е признат за безпочвен ”.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР