Снимка: Личен архивАндриян Илиев е на 3 месеца и съвсем

...
Снимка: Личен архивАндриян Илиев е на 3 месеца и съвсем
Коментари Харесай

3-месечният Анди има само 30 дни живот, ако не бъдат събрани 164 000 евро

Снимка: Личен списък

Андриян Илиев е на 3 месеца и напълно скоро е поел своята първа глътка въздух, само че към този момент се бори за живота си, написа Dnes.Dir.bg.

``
реклама

Когато е единствено на 45 дни, момченцето е диагностицирано с рядко вродено заболяване - неонатална холестаза и  билиарна атрезия (липса на жлъчни пътища) . А преди месец родителите чуват още по-тежката вест от лекарите - Анди е развил цироза и положението му е сериозно.

" Надеждата ни беше той да стане най-малко на половин годинка и тогава да се направи нужната трансплантация на черен дроб. За страдание, през последната седмица се оказа, че при него заболяването се развива доста бързо и му  остава единствено към месец живот ", споделя майката Христиана.

Родителите се свързват с Medizinische Hochschule в Хановер, от която получават оферта за лекуване. Германските лекари удостоверяват, че имат подготвеност да извършат чернодробната трансплантация незабавно щом бъде заплатена нужната сума.  А тя е непостижима за фамилията - 164 000 евро .

" Имаме направени проучвания - и аз, и татко му можем да бъдем донори. Но без тази шестцифрена сума ние не можем да си позволим животоспасяващата му интервенция.  Шансът за триумф е доста висок - над 93%  и всичко звучи, като че ли нашето детенце може да бъде живо и крепко. Не мога да ви опиша с думи какво е да имаш бебе, два месеца да му се радваш, то да се смее и да е добре, само че в един миг да схванеш, че има възможност да го загубиш. Моля ви помогнете на Анди да живее, кой с колкото може! Благодаря ви! ", добавя Христиана Илиева.

Ако имате опция и желаете да помогнете на 3-месечния Анди да живее, можете да го извършите през платформата  HelpKarma

или на банковата сметка на майката на Анди:

IBAN: BG03RZBB91551000496818

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК

Основание: Дарение за Андриян Илиев

Христиана Павлова Илиева

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР