Снимка: КонкурентТежка катастрофа с четирима ранени стана малко след 17.30

...
Снимка: КонкурентТежка катастрофа с четирима ранени стана малко след 17.30
Коментари Харесай

Жестока катастрофа на метри от бензиностанция край Монтана

Снимка: Конкурент

Тежка злополука с четирима ранени стана малко след 17.30 часа на входа на Монтана откъм Враца. На метри от бензиностанция са се блъснали две коли - " Опел " и " Форд ".

Сблъсъкът е станал на кръстовище сред улиците " Александър Стамболийски " и " Димитър Подвързачов ", което е на метри от Пето учебно заведение, написа " Конкурент ".
 



Минути след конфликта от едната от двете коли беше извадено ранено момиче. Наложи се ламарините на автомобила да бъдат рязани с флекс.
 



Според очевидци, до конфликта се е стигнало поради ръководство с несъобразена скорост и лишаване на преимущество от страна на единия от двамата водачи.
 



Към местопроизшествието потеглиха коли за спешна помощ от МБАЛ " Д-р Стамен Илиев ", която се намира на към 300 метра от местопроизшествието. От фотосите, направени от кореспондент на " Конкурент ", ясно се вижда, че при злополуката има ранени, които чакат идването на лекари, с цел да им бъде оказана помощ. Според информация на наш кореспондент, ранените са четирима, само че на този стадий няма информация какъв брой тежки са пострадванията им.
 



Повече информация се чака в утрешния бюлетин на ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
 

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР