Снимка КонкурентПроф. Божидар Попов, който е автор на екоикономическа програма

...
Снимка КонкурентПроф. Божидар Попов, който е автор на екоикономическа програма
Коментари Харесай

Проф. Божидар Попов разработи програмата НООТУНС, която ще донесе 60 милиарда евро на България

Снимка " Конкурент "

Проф. Божидар Попов, който е създател на екоикономическа стратегия за спасението на България, разгласи пред „ Конкурент “, че знае по какъв начин да откри пари за просперитета на страната. В отворено писмо до президента Румен Радев той дефинира опорните точки, които би трябвало да извърви страната, с цел да се оттласне от дъното, където се намира сега и да заеме подобаващото й се място.

Програмата е озаглавена „ Новаторство в региона на организацията на труда и ръководство на националното стопанство ” /НООТУНС/, а в нейна поддръжка са се подписали над 600 учени, професори, доктори и членове на родния хайлайф.

„ Икономическият резултат за страната ни ще е 60 милиарда евро при продажбата на ноу-хау, а при потребление на всички препоръчани от мен неща може да надвиши 73 милиарда $ “, обосновава се проф. Попов.

През последните месеци той обикаля като деятел страната, с цел да събира поддръжка на концепцията си. Най-общо казано НООТУНС планува основаването на мозъчен концерн – комитет към Министерски съвет, който да работи в изискванията на цялостна самоиздръжка.

„ Това е допустимо, в случай че се отделят единствено 2% от всички доходи, получени след внедряването на утвърдените креативен артикули “, добавя проф. Попов. Според него програмата му е „ новатроство в новаторството, а реализацията й може да провокира резултат, равняващ се на над 900 милиарда $, в случай че бъде употребена в международен мащаб. Той сподели,, че обикаля страната, с цел да получи по-голямо самопризнание и поддръжка от елементарните хора.

„ България е оживяла повече от 1 300 години. Това значи, че нашата нация има задача на земята. Не е допустимо да сме обречени да тънем в бедност и апетит. Ние сме определени да спасим човечеството “, разсъждава екзистенциално проф. Попов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР