Снимка: Канал3Татяна Дончева отказа да се извини на репортера на

...
Снимка: Канал3Татяна Дончева отказа да се извини на репортера на
Коментари Харесай

Татяна Дончева отказа да се извини на репортера на Канал 3

Снимка: Канал3

Татяна Дончева отхвърли да се извини на репортера на Канал 3 Снежана Хитова, чийто микрофон награби от ръцете й преди дни преди делото против Гриша Ганчев, на който адвокатства.

Защитничката на предприемача атакува репортерката, с цел да не зададе тя въпроса си към Ганчев, написа Канал3.бг.

Дончева през днешния ден освен че не се извини на колежката, само че обиди и останалите публицисти от медията, тъй като не се вписвали в разбирането й за публицистика. С този мотив тя изясни нежеланието си да сервира опрощение за държанието си на към правосъдния кореспондент на Канал 3, което медията ни осъди като неприемливо.

Отказът й стана факт по време на митинга на служащите от " Емко ", който лидерката на Движение 21, останало отвън Народното събрание, яхна с разбирането, че се бори с мафията.

Само часове по-рано държанието на адвокатката на Ганчев бе наказано от Съюза на българските публицисти (СБЖ) в декларация по случая. Комисията по нравственос се сезира след сигнал от медията и на 29 септември 2017 година организира съвещание, на което членовете й се срещнаха с видеозаписа на случилото се в Спецсъда.

" Комисията по нравственос на Съюз на българските журналисти изразява  безапелационната си позиция в отбрана на свободата на словото и на правото на публицистите да задават въпроси за да обезпечават и разпространяват  информация от публичен интерес. Абсолютно неприемливи  са дейностите на институции и лица, с които се вършат опити да се попречва работата на медиите ", недоволстват от Съюз на българските журналисти.

" Като прочут правист и някогашен парламентарист госпожа Дончева би трябвало освен да съблюдава, само че да пази и обезпечава обезпечените от Конституцията на Република България независимост на словото (Чл. 39) и правото на всеки да търси, получава и популяризира информация (Чл.41), което е и същността на журналистическата специалност и труд ", се показва още в позицията на съюза на гилдията.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР