Снимка: Канал 3Ще започнем лансирането на идеята за референдум за

...
Снимка: Канал 3Ще започнем лансирането на идеята за референдум за
Коментари Харесай

Марешки готви референдум за излизане от НАТО

Снимка: Канал 3

Ще стартираме лансирането на концепцията за референдум за излизане на България от НАТО, разгласи тази заран пред БНР водачът на партия " Воля " Веселин Марешки.

Според него Европа е ограбила българския народ.

" Те забраниха създаване на нова АЕЦ, накараха ни да затворим авансово наши реактори, не разрешиха ни да участваме в " Южен поток ". В същото време се построяват " Северен ", " Турски " и всевъзможни други потоци ", изброи предприемачът, написа Канал3.бг. 

" Германски, френски, американски компании напълно свободно си влагат и сътрудничат с Русия, само че това е неразрешено на Китай. Нас, вместо да ни създадат мост към Русия и Изтока, ни вършат бариера към тях. На процедура надали не принудително ни вкарват в увеличение на напрежението.

Надявам се да не се стига до военни спорове. Тези неща могат да бъдат изменени, откакто същински европейски патриотични обединения застанат в ръководството или отпред на Европейски Съюз ", съгласно Марешки.

Вчера той взе участие в среща на десни политически водачи, домакинствана от водача на Френския народен фронт Марин Льо Пен, откакто на 1 март " Воля " се причисли към " Движение за Европа на нациите и свободите ". 

Според Марешки " Европа умира, обезкървява се, ограбва се ", по тази причина тя " би трябвало да бъде разтърсена от вътрешната страна ". " Да се опитаме посредством едно мощно показване на всички наши сродни партии да създадем огромна група в Европейския парламент, с която да променим Европа от вътрешната страна.

Явно е, че по този метод, хората, които сега ръководят Европа, които на процедура не са се явявали на избори и не са определени от никой, са по-скоро прислужници на външни фактори.

В момента ЕС наподобява по-скоро на Съветския съюз с един феодал от горната страна, някакъв деспот и изпод послушни републики, послушни жители. Идеята на нашето придвижване е тъкмо противоположното - мощни европейски нации, които да образуват мощна обединена Европа ", обясни водачът на Воля.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР