Снимка: Канал 3Няма как да избягам от БСП - аз

...
Снимка: Канал 3Няма как да избягам от БСП - аз
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Голям кредит не е позволил ремонт на водопровода в града

Снимка: Канал 3

Няма по какъв начин да избягам от Българска социалистическа партия - аз съм четвърто потомство социалист. Длъжен съм обаче да се грижа за всички перничани. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването " Беновска пита " по Канал 3.

" Нинова гледа през призмата на партиен ръководител, а аз през гледната точка на кмет на всички перничани. Нормално е да се сезират институциите, когато подобен огромен град се сложи пред рецесия ", сподели още той.

" Като кмет би трябвало да диря всички разновидности да решаването на рецесия и предотвратяването на по-голяма рецесия. В два квартала на Перник чистата вода се смеси с мръсна. Това е една допустима по-голяма рецесия ", разяснява кметът на Перник.

" 4 милиона лв. са изтеглени от мои прародители, в този момент тези пари би трябвало да се връщат. При погасяването на тези отговорности, е нямало по какъв начин да се подменя водопреносната мрежа ", разкри Владимиров.

" Надявам се водната рецесия в Перник да не бъде политизирана. Борисов видя, че част от министрите му не се ориентират в рецесията в Перник, за това и изпрати Караниколов и Нанков на място ", разяснява още той. 

" Ако и по-късно изпитание не променим нищо в този бранш, не можем да приказваме, че имаме добре смазана държавна машина. Тази рецесия ще я преживеем, само че тук би трябвало да се свърши съответна работа, а не по-късно още веднъж да се оправдаваме с природата ", счита кметът на Перник.

" Промишлеността би трябвало да търси други възможности за водоснабдяването си ", завърши Станислав Владимиров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР