Снимка: Канал 3На първо място сценарият с Младост беше очакван,

...
Снимка: Канал 3На първо място сценарият с Младост беше очакван,
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Сценарият с кметицата на Младост беше очaкван

Снимка: Канал 3

На първо място сюжетът с „ Младост ” беше предстоящ, поради многото проблеми в региона. Във времената, когато спорих с Иванчева, никой не участваше. Не се противопоставихме твърдо с неприятните й практики. Общинският съвет не може да бъде съдия, тъй като районният кмет е избрах от хората, само че тези неща би трябвало да се споделят обществено. За страдание обратно във времето сякаш подценихме обстановката. Никой не е отговорен досега до който не пристигна такова деяние като задържането, сподели в предаването „ Денят онлайн ” по Канал 3 депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Трябва да си зададем въпроса до какво е довело прекъсването на поръчки и имало ли е други нерегламентирани практики. Започва се говоренето и за други сигнали. Най-вероятно ще се стигне и да допълнение на обвиняването или ново такова. Ние сме на равнище гледане на мярка. Прокуратурата към момента не е внесла обвинителния акт. Ние сме в обстановка на гадаене, безапелационен беше той.

Всички административни процедури дават храна на нерегламентираните практики. Ние като общество имаме проблем с метода на действие на администрацията. Не би трябвало да има вяра единствено на приказки преди избори, тъй като виждаме, че има път и към пъкъла, сподели още Контрера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР