Снимка: Канал 3Коалиционният партньор на ВМРО - НФСБ, не приема

...
Снимка: Канал 3Коалиционният партньор на ВМРО - НФСБ, не приема
Коментари Харесай

Симеонов не приема насериозно заплахата за оставка на Каракачанов

Снимка: Канал 3

Коалиционният сътрудник на Вътрешна македонска революционна организация - НФСБ, не приема насериозно заплахите на водача на войводите и вицепремиер Красимир Каракачанов, че ще напусне кабинета, в случай че не одобряват концепцията за интеграцията на ромите.

" Да, аз не ги намирам за доста съществени ", отсече в коридорите на Народното събрание Валери Симеонов. Все отново той съобщи, че обединението Обединени патриоти е построена на върховен принцип и всяка партия си има свое мнение и стратегия, написа Канал3.бг.

По думите му заканата на Каракачанов за овакантяване на властта не е мотив за събиране на съдружния съвет. Пък и към този момент подобен не се очертавал.

Иначе Симеонов посочи, че НФСБ ще поддържа концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за ромите, само че след редакция, не и в този й тип. " Трябва да се доизкосури, само че главните ситуациите съответстват напълно с предложенията в нашата стратегия, тъй че ще подкрепим една такава тактика, съществено усъвършенствана и поправена ", разяснява още Симеонов. Попитан кое тъкмо би трябвало да се пипне в текстовете, водачът на НФСБ заключи, че доста работи би трябвало да се поправят.

Валери Симеонов избяга от въпроса за издигането му за лидер на евролистата, откакто през уикенда беше номиниран за лидер от бургаската конструкция. Вместо това отвърна с куплет от песента за оловния боец с намек, че ще извърши партийното предписание.

" Винаги подготвен за пердах, създаден в воин.

Спомням си го като млад. Вървеше в строя с ария ", изрецитира Симеонов в коридорите на Народно събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР