Снимка: Канал 3Започна срещата на левите лидери и министър-председатели от

...
Снимка: Канал 3Започна срещата на левите лидери и министър-председатели от
Коментари Харесай

Нинова поставя проблема за мобилността пред левите лидери

Снимка: " Канал 3 "

Започна срещата на левите водачи и министър-председатели от Европейски Съюз и Западните Балкани в София. На нея участват министър председателите на Португалия - Антонио Коста, Гърция - Алексис Ципрас, Малта - Джоузеф Мускат, на Република Македония - Зоран Заев.

Пред тях Нинова ще сложи казуса с превозвачите от Източна Европа поради готвените промени в Пакета за подвижност, оповестява " Канал 3 ".

Пред левите водачи соцлидерката Корнелия Нинова ще приказва още за европейската интеграция на Западните Балкани, кохезионната политика в границите на идващия програмен интервал, общественият дирек, с оглед европейския бюджет за 2021 - 2027 и ще сложи въпроса за пакета за подвижност, засягащ превозвачите. Заедно с Нинова в срещата взе участие и зам.-председателят на соцпартията Деница Затева, която дава отговор за интернационалната политика на Българска социалистическа партия.

По-рано Корнелия Нинова взе участие и в координационната среща на левите европейски водачи с президента на ПЕС Сергей Станишев в Квадрат 500.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР