Снимка: Канал 3В София за шеста поредна година ще се

...
Снимка: Канал 3В София за шеста поредна година ще се
Коментари Харесай

Италия търси български студенти и персонал за фирмите си

Снимка: " Канал 3 "

В София за шеста поредна година ще се организира ревюто „ Дни на италианското обучение “. Представители на образователните заведения в Италия ще обяснят пред българска аудитория преимуществата на своето образование. Събитието се организира под патронажа на Италианския културен институт и Италианската комерсиална камара, оповестява " Канал 3 ".

 
 
Изложението ще се организира в събота, на 14 октомври в „ Интерпред ” в столицата и в неделя в хотел във Варна. Таксите за образование в държавните университети в Италия са сред 900 и 3500 евро на година, като точната сума се дефинира на база фамилен приход.
 
Повечето български студенти заплащат такса, близка до минималната - към 1000 евро, и могат да аплайват за стипендии, някои от които покриват с изключение на разноските за образование, и тези за настаняване. 
 
И още едно доста значимо изискване за българите, решили да следват в италиански университет разкри за Канал 3 Димитър Александров: образованието може да бъде на британски, освен на италиански.
 
Италианският бизнес също търси в България подготвен личен състав и експерти за своите компании, съобщи пред Канал 3 Марко Монтеки  председател на Италианската комерсиална камара  в България. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР