Снимка: Канал 3В НС днес се отива на едно абсолютно

...
Снимка: Канал 3В НС днес се отива на едно абсолютно
Коментари Харесай

Румен Петков: В НС се отива днес на едно популистко и неподготвено заседание

Снимка: " Канал 3 "

В Народно събрание през днешния ден се отива на едно безусловно импровизирано съвещание. Няма какво да се разисква, няма разбор на какво се дължи сривът на Търговския указател. Това сподели на конференция ръководителят на АБВ Румен Петков за изключителното съвещание на Народното събрание през днешния ден, оповестява " Канал 3 ".

" По-популистки акт от този не мисля, че може да бъде изработен “, разгласи той във връзка свикването на съвещание с 61 подписа на депутати от Българска социалистическа партия.

„ Днешното съвещание на Народно събрание е импровизирано, няма да донесе нищо. ГЕРБ и Българска социалистическа партия " ще се замерят с квалификации “, кой отговорен и кой най-виновен “, съобщи ръководителят на АБВ. " Заседанието демонстрира институционална мизерия и неспособността на националното посланичество да управлява въпроса “, сподели още Румен Петков..

" Бройката на стопанските субекти, които са наранени, не е ясна на тези, които отиват през днешния ден в Народното събрание “, разяснява Румен Петков. 
Според него сривът на Търговския указател " е сериозен знак за готовността ни за участие в Шенген.

По мотив назначението на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията Румен Петков разяснява: " Не мисля, че тя може да носи такава отговорност “

" Ако не престават кадровите опити в такива основни звена, не в чакалнята на еврозоната, няма да ни пуснат и на стъпалата пред чакалнята “, сподели още той.

По проблема с банкрутиралия кипърски осигурител " Олимпик " Румен Петков е на мнение, че той е " огромният неуспех на министъра на финансите Владислав Горанов - тежък и персонален неуспех ".

" Когато на 10 май Комисията за финансов контрол (КФН) е алармирала за проблем, министърът на финансите е бил задължен да свика съвещание на съвета по Закона за КФН и да се предложат стъпки за отбрана на интереса на жителите. Това не е направено “, уточни той, като напомни, че по Закона за КФН " е написано, че съветът се привиква 4 пъти годишно “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР