Снимка: Канал 3В МВР се готвят законови промени, които да

...
Снимка: Канал 3В МВР се готвят законови промени, които да
Коментари Харесай

Радев иска да отнема лични карти на потенциални бегълци от Темида

Снимка: " Канал 3 "

В Министерство на вътрешните работи се готвят законови промени, които да лимитират бягствата на хора, които са арестанти, обвинени и към които страната и съдът имат искания. Това заяви в границите на блицконтрола вътрешният министър Валентин Радев пред депутатите от отрасловата комисия, написа " Канал 3 ".

Повод беше въпрос, заложен от социалиста Красимир Янков, който го попита какъв брой бегълци са били хванати в границите на акцията, разпоредена от министъра след бягствата на двамата от софийския затвор, след това убития Пелов в Ботевград и последните два случая на избягали от районните полицейски ръководства. Министърът на вътрешните работи напомни, че се търсят 1025 бегълци от правораздаването, само че не отговори в числа има ли хванати, с изключение на последните двама.

" Ние непрекъснато хващаме, обстановката се усъвършенства ", сподели за търсените МВР-шефът.

Радев сподели диаграма, съгласно която най-вече бегълци от закона и реда е имало през 2008 и 2009 година, когато управляваше тройната коалиция. Някои не ги хващаме незабавно, всички да са наясно, които вършат тези неща, че рано или късно ще бъдат хванати ", закани се към нарушителите на закона Валентин Радев. " Не чух отговор за резултата от акцията ", не остана удовлетворен Янков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР