Снимка: Канал 3Слънце и безоблачно небе посрещнаха Румен Радев и

...
Снимка: Канал 3Слънце и безоблачно небе посрещнаха Румен Радев и
Коментари Харесай

Слънце посрещна Румен Радев и съпругата му в Ливан

Снимка: " Канал 3 "

Слънце и безоблачно небе посрещнаха Румен Радев и делегацията му при кацането на летището в столицата на Ливан Бейрут през днешния ден. Президентът е на публично посещаване в страната на 9 и 10 април, след което лети за Катар, оповестява " Канал 3 ".

В Бейрут държавният ни глава е по покана на своя ливански сътрудник Мишел Аун. Възможностите за увеличение на стокообмена сред България и Ливан, задълбочаване на съдействието сред двете страни в региона на инфраструктурата, енергетиката, земеделието, образованието, туризма, както и оправянето с миграционния напън ще бъдат измежду тематиките на диалозите по време на визитата.

Днес Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева ще бъдат посрещнати с публична гала в президентския замък. Президентите Радев и Аун ще проведат среща на четири очи, след което ще се състоят пленарни диалози сред водените от тях делегации. Двамата президенти ще дадат взаимна конференция.

В Бейрут президентът Румен Радев ще открие Ливанско-български бизнес конгрес. Президентът ще се срещне и с българи, които живеят в Ливан, и с ливански жители, които са учили у нас. Предвидени са срещи с министър-председателя на Ливанската република Саад Харири и с ръководителя на Ливанския парламент Набих Берри.

На 10 април, в Бейрут, президентът ще сервира венец пред Мемориала на мъчениците, където ливанската общност уважава своите герои от битките за самостоятелност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР