Снимка: Канал 3Острието на ГЕРБ, бившият седесар Спас Гърневски, почти

...
Снимка: Канал 3Острието на ГЕРБ, бившият седесар Спас Гърневски, почти
Коментари Харесай

Скандал в парламента! Гърневски за Нинова: На трибуната има поне едно канче отрова и то от сериозно влечуго

Снимка: " Канал 3 "

Острието на ГЕРБ, някогашният седесар Спас Гърневски, съвсем назова соцлидерката Корнелия Нинова змия. " Имам възприятието, че на трибуната има най-малко едно канче отрова и то от съществено влечуго ", заключи депутатът от ГЕРБ, представен от " Канал 3 ".

Гърневски скочи на трибуната, с цел да отвърне с декларация на нейната декларация. И той честити на пенсионерите 1 октомври, само че заключи, че точно сегашните ръководещи лекували последствията от комунистическото ръководство преди години, като даде за образец като причина за обедняването на страната външнотърговските сдружения, които били ограбени от някогашните комунисти.

" Г-жа Импексова беше най-малко в 4 борда - къде е Пловдивският панаир, по време на зам.-министър Нинова даден ", попита Гърневски и установи, че от това в хазната не влезнала и стотинка.

Гърневски продължи да изрежда дежурния лист с червени грехове и се спря на обстоятелства от кримихрониките от последните месеци. " Нека да митнем през олигарсите ", оповести той и изреди като спонсори на Българска социалистическа партия разкследваните Бенчо Бенчев, общинар от Бургас, алкохолния необут Миню Стайков, който назова изтъкнат спонсор на Българска социалистическа партия, семейство Арабаджиеви, където главата на семейството бил клеветник на Държавна сигурност.

" И те през днешния ден имат наглостта да приказват за плячкосване ", изригна по адрес на социалистите Гърневски. " Вие сте сценаристи, режисьори и в основната роля на тази система, която ще сменяте. Ами вие би трябвало себе си да сменяте, сядайте си на задните елементи и работете за народа ", скара се на Българска социалистическа партия Гърневски.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР