Снимка: Канал 3Не може да има такава цена. Волен Сидеров

...
Снимка: Канал 3Не може да има такава цена. Волен Сидеров
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма как водаческото място в листата за евроизборите да е цена за коалицията

Снимка: Канал 3

" Не може да има такава цена. Волен Сидеров не би сложил по този начин въпроса. Ние сме се събрали да вършим коалиция, а не някой да бъде някакъв. Ние би трябвало да свършим нещо потребно и да дадем опция на патриотично и национално мислещите хора в България. Такъв въпрос   " или, аз или никой ", аз не бих го направил в никакъв случай уповавам се, че и моите сътрудници няма да създадат сходен ход ", сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3, вицепремиерът Красимир Каракачанов на въпрос дали цената за запазването на обединението може да бъде мястото във водаческите листи за европейските избори. 

„ Не се нуждая от защита от съдружните си сътрудници, само че България се нуждае от Министерство на защитата. Въпросът с моята оставка, поискана от Волен Сидеров, до колкото разбрах беше някакво негово креативно скимване. Той имаше мотив, че това би заздравило обединението, само че в полза на истината,на  тези два съдружни съвета, които направихме, този въпрос не беше издигнат от него ”, сподели вицепремирът.

Цялата обстановка към нашата коалиция, изобщо не е хубава, тъй като вместо да седнем и да беседваме като естествени хора, ние си приказваме през медиите. Не аз, тъй като в никакъв случай не съм си разрешил да върша забележки на мои сътрудници, или да им давам ум през медиите, само че тази процедура е глупава и порочна и до нищо положително не води.  Сега се надявам, че откакто Валери Симеонов се върна в Народното събрание, разговорът ще се възобнови и обединението ще се заздрави. Аз в никакъв случай не съм имал проблеми, в случай че би трябвало тримата водачи да седнем и да приказваме, сподели още той.

Имаше прям донос от една някогашна чиновничка на Министерство на правосъдието- Катя Матева. По времето на Орешарски, тя се опита да промени българската държавна политика, която е водена от 1991 година, а точно, че на етническите българи от Македония, Сърбия, Молдова и страните от западните околности, се дава българско поданство. Катя Матева унищожи 14 000 преписки на българи от Македония. Същата тази дама, която се пробва да потвърждава, че македонците са българи, нещо, което от дълго време е потвърдено и е национално изменничество. Фактите от през вчерашния ден демонстрират, че тезата на Вътрешна македонска революционна организация е права- тази жена обслужва непознати ползи. Вчера, същата тази дама, беше наградена от кмета на Босилеград за заслуги, а него всички го знаят, че е три мандата кмет и мачка българите. Той прокарва сръбската политика за асимилация на българското население. Аз няма да оставя нещата по този начин, тъй като няма да си разрешава един служител да излиза да написа доноси, безапелационен беше Каракачанов по отношение на интервенцията за Агенцията на българи в чужбина.

Не се тормозя от инспекции на ДАНС, тъй като в този пет годишен интервал, в предишния мандат, ръководителят на организацията за българите в чужбина беше Борис Вангелов, който Вътрешна македонска революционна организация е определило за там. Този човек е един от рядко почтените хора в българският парламент. Аз мога да се подпиша за него, в случай че в себе си съм сигурен на 99 %, в него съм 100. Именно по неговор време се вкара графологична експертиза. Той беше и индивидът, който откри, че Катя Матева пробутва етнически турци, с цел да получават българско поданство, съобщи вицепремиерът по отношение на инспекцията подредена от Бойко Борисов в ДАНС.

Познавам новият вицепремиер Марияна Николова, откогато е шеф на кабинета на Валери Симеонов. Това е неговата кандидатура. Той разисква кандидатурите със своите сътрудници от парламентарната си група. Когато той пристигна и сподели, че това е неговото предложение, кандидатурата му беше една. В края на краищата те са в правото си. В съглашението ни с ГЕРБ, написа, че всяка една партия в обединението, може да смени вицепремиер, министър, или различен член на изпълнителната власт, като предложи на негово място различен. Тоест, неговото право, аз съм го почел. Когато аз реша да се отдръпва, който предложа, господин Симеонов и господин Сидеров са длъжни да го поддържат.  Ако видите биографията на тази жена, ще видите какъв брой професионална подготовка има.  Можех да кажа „ не ми харесва ”, в случай че кандидатурата не ставаше., сподели още Красимир Каракачанов

" Това, че от " Атака " не подписаха за кандидатурата на Марияна Николова, не е образец за подражателство. Никой не е оспорвал някое от техните оферти. Мислите, че в случай че се бяхме понапънали, нямаше да намерим недостатъци на някой от техните претенденти за нещо ли? Областни, заместител регионални шефове, има " Атака ", няколко броя. Можехме, само че задачата не е да се заяждаш с колегата си ", сподели вицепремиерът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР