Снимка: Канал 3Личности и лидери като Ахмед Доган на сто

...
Снимка: Канал 3Личности и лидери като Ахмед Доган на сто
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС след речта на Доган: Като държава имаме нужда от такива личности

Снимка: " Канал 3 "

Личности и водачи като Ахмед Доган на 100 години един път се раждат и ние като страна имаме потребност от тях. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, написа „ Фокус. 

„ Мисля, че всяка година думите на господин Доган се чакат и от медиите, и от анализаторите, и от обществеността. И това е обикновено и е разбираемо. Ние от Движение за права и свободи доста съществено работим върху стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. Това е и нашият апел към систематичните партии – да създадем нужното и нужното за ускореното догонващо развиване на страната. Ние сме говорили и приказваме за предварителни избори, само че в наши заявления сме казвали, че систематичните и национално виновните партии би трябвало да си свършат работата. Личности и водачи като Ахмед Доган на 100 години един път се раждат и ние като страна имаме потребност от тях “, сподели още Карадайъ и уточни, че занапред следва да се вършат разбори на обстановката.

Във връзка с изказвания на депутати от „ Обединени патриоти “, че има договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи по Закона за вероизповеданията, Карадайъ уточни, че националистите са преекспонирали тематиката. „ Но ние, патриотите и национално виновните партии, направихме една доста сериозна крачка със Закона за вероизповеданията “, съобщи още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР