снимка Ивайло Мирчев, БулфотоИвайло Мирчев от Демократична България остро разкритикува

...
снимка Ивайло Мирчев, БулфотоИвайло Мирчев от Демократична България остро разкритикува
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Свидетелят Илчовски показва как парите на данъкоплатците се превръщат в кюлчета и пачки. Гешев доказва ролята си на милиционерската калинка

снимка Ивайло Мирчев, Булфото

Ивайло Мирчев от Демократична България остро разкритикува работатат на прокуратурата и персонално на основния прокурор Иван Гешев.

" За следващ път прокуратурата мълчи и бездейства след невиждани свидетелства на предприемач, давал подкупи на политици, рекетиран и притискан от министри. Отговорност би трябвало да понесе и господин Илчовски, както и забърканите министри, служители и самият министър председател Борисов, написа той в пост във фейсбук.

Ето какво още разяснява той:

Гешев, обаче потвърждава ролята си на милиционерската калинка на Пеевски в прокуратурата и бездейства. Мълчи, както мълча и до момента за чекмеджетата, кюлчетата, скандалните записи, в които Борисов подрежда да се " опраскат " съответни компании.

Ето по тази причина прокуратурата би трябвало да бъде реформирана, а прислужникът на мафията Гешев да бъде свален от поста на гл. прокурор.

Свидетелствата на Илчовски демонстрират по какъв начин парите на данъкоплатците се трансформират в кюлчета и пачки в чекмеджетатата на сикаджията Борисов.

Очакваме прокуратурата да стартира незабавни дейности по разкритията на Илчовски, като си напомни и за свидетелствата на Васил Божков, който също призна, че е плащал подкупи на Борисов, Горанов и пиарката му.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР