Снимка Инстаграм/Лолита ОсмановаПриятелката на Григор Димитров засипа с комплименти България. Лолита

...
Снимка Инстаграм/Лолита ОсмановаПриятелката на Григор Димитров засипа с комплименти България. Лолита
Коментари Харесай

Приятелката на Григор Димитров: Българите са готини хора, надявам се да посетя България

Снимка " Инстаграм " /Лолита Османова

Приятелката на Григор Димитров засипа с похвали България. Лолита Османова, има предпочитание да пристигна в България. Красавицата направи признанието пред хилядите си почитатели в Instagram, където се включи онлайн, отговаряйки на въпросите им.

„ Никога не съм била в България, само че мисля, че е прелестна страна. Хората са доста готини. Надявам се да посетя България, ще забележим “, изясни рускинята, която чака Григор да я докара в родината си.

„ Много одобрявам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си “, сподели още половинката на Григор Димитров.

В същото време формалният Instagram акаунт на ATP разгласява фотография, която демонстрира упованията на Григор Димитров за състава на Топ 10 при мъжете в края на сезона.

Окуражаващо е това, че първата ни ракета предвижда сериозен напредък в представянето и резултатите си до края на 2021 година, поставяйки се на осмата позиция в крайното класиране. Към момента някогашният №3 се намира на седемнадесетата позиция.

Другата забавна прогноза на българина е изпадането на Роджър Федерер от десятката. 39-годишният играч се завърна на корта тази седмица след 14 месеца надалеч от Тура, само че макар дългото си неявяване към момента се намира на шесто място в ранглистата, написа dcnews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР