Снимка: insead.eduБългарският икономист Илиян Михов, ректор на престижното бизнес училище

...
Снимка: insead.eduБългарският икономист Илиян Михов, ректор на престижното бизнес училище
Коментари Харесай

Икономистът Илиян Михов е с положителна проба за COVID-19

Снимка: insead.edu

Българският икономист Илиян Михов, ректор на влиятелното бизнес учебно заведение Европейския институт по бизнес администрация INSEAD, е дал позитивна проба за COVID-19. Той е настанен под карантина в болница в Сингапур, като в изолираност са и всички, с които той е бил в контакт, оповестяват от образователното заведение.

``
реклама

Михов се намира в устойчиво положение и положително състояние на духа. В негово неявяване функционалностите му ще поеме заместник-ректорът Петер Земски.
Михов за последно е бил в азиатското поделение на INSEAD в Сингапур на 9 март, след което се връща във Франция, където е седалището на университета. На 13 март още веднъж отпътува за Сингапур.

Ден по-късно Михов изпитва леки признаци на ковид и незабавно са му направени проби, които в понеделник дават позитивен резултат, оповестяват от INSEAD.

Факултетът на образователното заведение в Сингапур остава отворен, само че лекции няма да се организират. Всички сътрудници на Михов на място, с които той е имал контакт, са изолирани за период от 14 дни.

В понеделник краткотрайно ще бъде прекъсната и активността на INSEAD във Франция по отношение на локалните разпореждания за битка с ковид. Факултетът на образователното заведение в Обединените арабски емирства не прави активност от 8 март, като към този момент там ограничаването е в действие за четири седмици.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР