Снимка и видео: Novini.bgРезултатите от днешната мащабна акция в Перник

...
Снимка и видео: Novini.bgРезултатите от днешната мащабна акция в Перник
Коментари Харесай

Младен Маринов: Резултатите от мащабната акция в Перник и МОСВ ще бъдат дадени на по-късен етап

Снимка и видео: Novini.bg

Резултатите от днешната огромна акция в Перник и Министерство на околната среда и водите ще бъдат дадени на по-късен стадий. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов след консултативния съвет при президента.

Действията са осъществени на избрани адреси. Има проблем с питейната вода в Перник, работихме и по празниците, министър председателят беше известен от мен и срещнахме цялостна поддръжка, изясни Маринов.

По думите му ще бъде осъществен мониторинг и там, където има данни за закононарушение, ще бъде докладвано на прокуратурата.

Целта на тази инспекция е да забележим и определим проблеми от по-рано, сподели Маринов. Той отхвърли да даде информация за арести на този стадий.

Вътрешният министър съобщи, че е обикновено в подобен миг президентът да свика КСНС, тъй като обстановката в Близкия Изток е доста напрегната.

Работим в контакт с всички служби, сподели той. По думите му обезпечаването на сигурността е ежедневна задача.

Както виждате в позицията на Консултативния съвет в пета точка произтича задача на Министерство на вътрешните работи за службите при смяна на ситуацията да се вземат надлежно нови ограничения. На този стадий още в деня, в който стана казусът с посолството на Съединени американски щати в Ирак ние сме разискали със службите обстановката. Естествено разискали обстановката и с партньорските служби, сподели още министърът.

Мерките са съответни на това, което се случва. Не би трябвало да преекспонираме нещата, сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 7 секунди) Рейтинг: 103 | Одобрение: -17 Още един от топ специалистите на ГЕРБ! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР