снимка и видео: Изправи се. БГОтказваме да си тръгнем от

...
снимка и видео: Изправи се. БГОтказваме да си тръгнем от
Коментари Харесай

Манолова: Оставаме в парламента заради наглото и безобразно поведение на Караянчева

снимка и видео: " Изправи се. БГ "

" Отказваме да си тръгнем от Народното събрание заради наглото и безобразно държание на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. От „ Изправи се.БГ “ бяхме декларирали присъединяване в Комисията по енергетика, където се разискват сметките за парно на жителите ", това заяви Мая Манолова.

Лидерът на „ Изправи се.БГ “ добавя:

" Топлофикация трябваше да върне надвзети със задна дата суми, само че отказаа. Председателят на енергийната комисия удостовери сутринта, че от " Изправи се.БГ " ще бъдем позволени до съвещанието, с цел да защитим интереса на жителите против монополиста Топлофикация. Караянчева обаче персонално се е разпоредила три пъти за последната една седмица от „ Изправи се.БГ “ да не бъдем допускани за присъединяване в съвещанията на парламентарни комисии ".

Председателят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова приказва пред медиите в Народното събрание, откакто не беше позволена до съвещанието на Комисията по енергетика.

На съвещанието трябваше да бъдат изслушани КЕВР, представители на Министерството на енергетиката, представители на „ Булгаргаз “ и представители на топлофикационните сдружения по отношение на надвзетите със задна дата и невърнати суми от сметките за топлинна сила.

Тази жена се е самозабравила. Тя мисли, че постройката на Народното събрание е нейна и на началника й Борисов. Няма по какъв начин да е затворено за жители. Не може с еднолични заповеди да се лимитира достъпа на жители до комисии, безапелационна е Манолова.

Тя добави, че е дружно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска самодейност „ Системата ни убива “, които желаеха среща с депутатите.

Групата на ГЕРБ са декларирали, че ще се срещнат с майките през идващите два дни. Майките взеха решение, че ще почакат Караянчева тук, до момента в който тя се освободи от своите задължения, изясни Манолова.

Трябва да се даде урок на Караянчева и на нейния шеф Борисов, че Народното събрание е институция, която е на всички български жители и в която всеки който, има гражданска позиция, може да я съобщи по съответния ред, добави тя.

За следващ път не можахме да защитим жителите от Топлофикация, от това че не са им възобновени суми. Не се усещам унизена, унизено е Народното събрание, че човек като Караянчева е отпред на тази институция. Позорно е отношението на Караянчева към майките от „ Системата ни убива “. Човек с увреждания не е позволен до тоалетна. Народът е ядосан и им желае оставките. Властта би трябвало да промени държанието си. Караянчева, не си ти индивидът, който ще ограничи достъпа до съвещанията на комисиите, безапелационна бе Манолова.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР