Снимка и видео Фейсбук/Министерство на икономикатаМинистърът на икономиката развъртя метлата

...
Снимка и видео Фейсбук/Министерство на икономикатаМинистърът на икономиката развъртя метлата
Коментари Харесай

Министър Петков уволнява двама от тримата членове на ББР

Снимка и видео Фейсбук/Министерство на стопанската система

Министърът на стопанската система развъртя метлата в известна наша банка. Ще уволня двама от тримата членове на Българската банка за развиване, разгласи Кирил Петков на срещата диалог с Надзорния съвет на банката. На нея се яви единствено един от членовете на съвета – ръководителят Стамен Янев.

„ Много значимо беше да чуя и тяхната позиция, само че те не почетоха това. Притеснява ме  огромната централизация, отишла в 8-те топ клиента. Точно сега доста дребни и междинни бизнеси имат потребност от ликвидност ”, сподели Петков.

„ Ще издам разпореждане за уволнението на Митко Симеонов и Велина Бурска. След днешна дата, в случай че създадат някое деяние, ще носят правосъдна отговорност ”, съобщи министърът.

На тяхно място ще предложи Васил Щонов и Валентин Михов.

„ От през днешния ден тази банка няма да има опериращ контрол, до момента в който Българска народна банка оцени дали са подобаващи тези двама членове ”, сподели още Петков, написа nova.bg.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР